Oldal kiválasztása

GPS nyomkövetők ingyenes térképes utvonal megjelenítő Platformra beregisztrálás adminisztrációs díja (4900)

4900 Ft

Cikkszám: AMZ602183-1 Kategóriák: ,

Ingyenes Térképes Platform amit tőlünk független Cég üzemeltet 1 darab készüléket tud rajta ingyenesen követni. Erre a Platformra ingyenesen elvégezzheti a regisztrációt. A regisztrációhoz ingyenesen biztosítunk magyar nyelvű beállítási útmutatót. Azonban amennyiben a regisztrációhoz igénybe kívánja venni ügyfélszolgálatunk adminisztrációs munkáját, csak az a fizetős 4.900,-Ft.

Ez érvényes a nálunk vásárolt, vagy akár a máshol vásárolt GPS nyomkövetők esetében is!

A máshol vásárolt GPS Nyomkövetők sokszor nem használhatók egy internetes térképes platformon.

A legtöbb esetben találunk rá megoldást, hogy sikeresen beregisztrájuk valamelyik jól használható Platformra, Ennek a regisztrációnak adminisztrációs díja 4.900,- Ft. amit csak a sikeresen ellenőrzött tesztelés után kell befizetni!

Az adminisztrációs díj egy egyszeri díj és az éves díjat a választott platform szerint kell befizetni. Ez lehet egy ingyenes platform, de lehet egy egyszerű magyar fejlesztés évi 5000,- Ft-al. Vagy lehet egy komolyabbb éves 9900,-Ft.-al. Vagy a concox készülékek esetében választható a gyártó szerinti tracksolid.com platform 15.000,-Ft.-al.

Miután a beállítás sikeres és a térképes követést letesztelte, kipróbálta a Térképes követés használhatóságát, csak ezután fizesse be a regisztráció adminisztrációs díjat 4.900,- Ft. és az éves díjat pl. a gps.holvagyunk.hu térképes útvonal megjelenítő 9.900,-Ft./db./év.

Kérem keressen minket!

Platformok a GPS Nyomkövető térképes utvonal megjelenítéséhez

Segítünk a készülékének megfelelő paraméterek beállításában.

Ehhez szükséges a GPS nyomkövető típusa. És a lehető legtöbb rendelkezésére álló a beállításhoz szükséges adat.

Kérem keressen minket! T:06-70-280-3859

E-mail:

info@utravalo.shop

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„GPS nyomkövetők ingyenes térképes utvonal megjelenítő Platformra beregisztrálás adminisztrációs díja (4900)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük