Oldal kiválasztása

Távolról láthatod, hogy éppen merre jár

Jármű, Csomag vagy Személy

Az elmúlt 6 hónap is visszakövethető!

Nyomkövetővel megfigyelt helyzete, sebessége mobiltelefonon és számítógépen is követhető jelen időben.  Térképen távolról láthatod, hogy merre jár, folyamatosan és visszakövethető az elmúlt 6hónap is. Ha nincs internet SMS-ben is lekérdezhető azonnal a nyomkövető készülék pillanatnyi pozíciója.

3

Hogy lehetséges titokban követni

Érdekel!

Amoza Trade Kft.

1095 Budapest,
Boráros tér 7.
Első emelet / Ü:35. / 23
Telefon: +36702803859
Németh József ügyvezető

Webáruház

Fizetési módok

Előre utalással

Előre utalásnál mindenképpen várja meg levelünket, amelyben tájékoztatjuk, hogy a terméket összeállítottuk.Előre utalásnál a vásárlás összegét bankszámlánkra előre át kell utalni.
Az összeg megérkezése után adjuk át a terméket

Utánvéttel fizetés

A megrendelés után egy napon belül átadjuk az összekészített csomagot a futárnak.
A kiszállítás legtöbbször mindössze 1 munkanapot igényel. Legtöbb esetben így a rendelést követő napon megérkezik a megrendelt termék.
Az árú ellenértékét a futárnak kell kifizetni. A legtöbb esetben a bankkártyás fizetés is lehetséges a futárnál!

Bankkártyás fizetés

PayPal fizetés
Ezen fizetési mód esetén a PayPal rendszerébe irányítjuk át a vásárlót. Ott használhatja bankkártyáját vagy már meglévő PayPal felhasználóját a számla kiegyenlítésére. A bankkártya adatokat minden esetben a PayPal oldalán kell megadnia, így azok semmilyen körülmények között nem jutnak el a kereskedőhöz. Elfogadott bankkártyák: Visa (egyes Electron kártyák is), EC/MC dombornyomott kártyák.

Bankkártyás fizetés
Az OTP titkosított fizetési felületén a simlepay bankkártyaelfogadó rendszerrel fizezheti ki legegyszerübben ki a termék árát! Simple Pay tájékoztató itt.

Szállítás

Futárral
A terméket a futár 1 munkanapos határidővel vállalja.
A termék árát előre is fizetheti, vagy a futárnál készpénzben, vagy bankkártyával kiegyenlítheti!
Szállítási költség: 1 490 Ft

Személyes átvétel
az egyeztetett átvételi ponton
Az ismert körülmények miatt a személyes átvétel a Dunaházban lévő átvételi ponton jelenleg szünetel. Természetesen továbbra is van lehetőség a megrendelt termék személyes átvételére. Kérem az egyeztetés miatt érdeklődjön a 06-70-280-3859 -es telefonszámon!